METE

METE Pizza - Kebap - Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 488 beoordelingen
7 jun 2020 om 7:20 Alles dik in orde qua weten. Levertijd was zoals gemeld dus ook oké. Bezorger was vriendelijk
30 mei 2020 om 18:21 Op en top perfect! Snelle levering! Lekker eten! Vriendelijke leverancier!
29 mei 2020 om 19:08 Deze keer zeker warm genoeg... Maar ik had geen ui gezet... En zat er wel bij... Maar... verdraag en lust dit echt niet!
25 mei 2020 om 21:34 Alles ok !
19 mei 2020 om 9:02 Snelle en vriendelijke levering
16 mei 2020 om 22:46 Pizza's waren rijkelijk gevuld en lekker spijtig dat men de ingrediënten op Quatro stagione veranderde zonder verwittigen. Ik kreeg ansjovis ipv asperges...?? Dat had ik zelf nooit gekozen en maakte het voor mezelf een mindere beleving. Olijven in ringen?
16 mei 2020 om 21:56 Superlekker pizza en lookbroodjes
15 mei 2020 om 20:12 Pizza was superlekker en bezorging stipt zoals vermeld!
9 mei 2020 om 22:46 Lekker gegeten, en op tijd geleverd.
9 mei 2020 om 21:21 Steeds snelle levering, altijd alles warm, geen klachten.
7 mei 2020 om 21:47 Lekker, warm en vlot bezorgd. Wel jammer dat ik op mijn pizza bolognaise, paprika had besteld en dit ook heb bij betaald en dat die er niet op lag. Verder wel alles in orde.
4 mei 2020 om 6:00 om 17u bestel en ik had 18u30 gevraagd, pas om 19u30 aangekomen en pizza was koud en mijn pizza was vettig en dan plakte er zwart aanbaksel aan de helft van mijn pizza... dus deze keer iets minder dan de vorige keren